Sök
Uppdaterad 23 mars 10.03

23 mars 04.06, Brand, Mjölby

Detination i trapphus.

Klockan 03.14 inkommer samtal om någon form av detonation i en flerfamiljsfastighet i Mjölby. Brand och rökutveckling har uppstått i fastighetens trapphus. Branden är släckt och platsen avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning. Informationsinhämtning och underrättelsekartläggning pågår. Förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse är inledd. Inga kända personskador i nuläget. Mikael Ehne// VB

Uppdatering 08:07: Platsen har under morgonen spärrats av och polisen arbetar med informationsinhämtning, bland annat genom att höra eventuella vittnen. En man i 45-årsåldern har gripits misstänkt för allmänfarlig ödeläggelse. Polisens tekniker arbetar ännu där explosionen ägt rum.

Uppdatering 10:00: Polisens tekniker är färdiga på platsen sedan en tid tillbaka. Avspärrningarna vid brottsplatsen har hävts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.