Sök
Stäng Meny

23 mars 07.34, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Under natten har en person i Lofsdalen medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. En person har också omhändertagits för fylleri. 

23:29 Trafikolycka, Östersund
Polisen kontaktas om en trafikolycka på Prästgatan/Tullgatan i Östersunds centrum. Två personbilar har kolliderat. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats. Ordningsbot utfärdas till den ene förare som inte iakttagit högerregeln.

03:08 Förargelseväckande beteende, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Patrullen har för avsikt att utfärda ordningsbot då föraren ska ha spelat hög och störande musik. Men då han inte vill godta ordningsboten upprättas istället en anmälan.

06:17 Trafikkontroll, Östersund
Under morgonen har polisen haft en trafikkontroll på Krondikesvägen i Marielund, Östersund. Sex förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.