Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 24 mars 08.56

24 mars 07.54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för ringa narkotikabrott genom eget bruk. 

00:49 Skadegörelse, Östersund
Polisen beordras till centrum där okänd gärningsperson/personer ska ha utfört skadegörelse på en lampa i ett trapphus. När polisen kommer dit finns inga personer kvar. Anmälan om skadegörelse upprättas. 

01:24 Misshandel, Östersund
Polisen får information om att det ska ha skett en misshandel på en krog i centrum. En kvinna är misstänkt för att ha misshandlat en man. Kvinnan omhändertas för fylleri och anmälan om misshandel upprättas. 

01:56 Stöldförsök, Östersund
Polisn beordras till Brunflo centrum där personer ska försöka ta sig in i parkerade bilar. När polisen kommer dit finns inga personer kvar. Anmälan om försök till stöld upprättas. 

Övrigt: Fyra viltolyckor utan personskador har inrapporterats till polisen, de inträffade på Vallsundsvägen i Östersund, på E45 Strömsund, i Ulvkälla i Sveg samt på E45 Rätansbyn. 

Uppdatering: Under natten har polisen gripit en kvinna i en mindre kommun i Jämtlands län. Hon misstänks ha misshandlat två närstående personer. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla henne. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.