Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 24 mars 11.07

24 mars 07.57, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

01.11 Örebro. Misshandel. Två män i tjugo- respektive fyrtiofemårsåldern misstänks för misshandel efter ett slagsmål i centrala Örebro. Målsägare är en man i fyrtiofemårsåldern.

00.17 Örebro. Brand. Tre personer förolyckade efter en brand i villa i Kilsmo. De omkomna är en man i trettiofemårsåldern och två barn under femton år. Ytterligare fyra personer boende i huset förda till sjukhus för vård. Ingen av dessa uppges ha livshotande skador. Anhöriga är underrättade. Branden utreds formellt som mordbrand.

00.44 Karlskoga. Rån. Man i tjugoårsåldern utsatt för rån. Man i tjugofemårsåldern gripen misstänkt för gärningen. Han är även misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte.

Natten till lördag blev en kvinna i tjugoårsåldern utsatt för en våldtäkt i en lägenhet i Örebro. En man i fyrtioårsåldern anhölls i sin frånvaro. Han är nu gripen. Anhållandet kvarstår efter beslut av åklagare.

I övrigt småbråk och fylleriärenden.

Uppdatering 11.07

Förtydligande: De fyra personerna som tog sig ur det brinnande huset i Kilsmo är två personer i sextiofemårsåldern, en person i trettiofemårsåldern och en person under fem år.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.