Sök
Stäng Meny

24 mars 08.19, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för våldsamt motstånd.

00:08 Trafikolycka, Sollefteå
Polisen larmas om en trafikolycka i Trästa, Sollefteå. Enligt tillgängliga uppgifter ska först två personbilar ha kolliderat. Därefter ska ytterligare tre bilar ha kört in i de första bilarna. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats men lämnade utan vidare åtgärd. Kommunen kontaktas för sandning då det var halt på platsen.

00:26 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på Viktoriaesplanaden. Två ordningsbot utfärdas. En gällande att bilen inte hade på föreskriven belysning och en för att föraren kört i ett otillåtet körfält.

01:22 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande ett misstänkt rattfylleri i Inre hamnen. En man ska ha setts köra bil och det finns misstanke om att han är påverkad. Polisen påträffar mannen och han medtas för provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.