Sök
Stäng Meny

24 mars 08.43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:42 Olovlig körning, Åsele
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor som går fortare än tillåtet. Fordonet tas i beslag för teknisk undersökning. Anmälan om olovlig körning upprättas och vårdnadshavare kontaktas. 

01:57 Misshandel, Skellefteå
Polisen kontaktas gällande en misshandel. Okända personer ska ha slagit sönder en bilruta och därefter misshandlat målsäganden, en ung man. Det finns uppgifter om att gärningspersonerna ska ha haft en vapenliknande föremål. Polisen beordras till platsen. Inga gärningspersoner påträffas. Anmälan upprättas gällande misshandel, vapenbrott och skadegörelse.

02:24 Misshandel, Skellefteå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i centrum med anledning av ett bråk. Flera personer ska ha varit inblandade. Polisen påträffar två män som ska ha blivit misshandlade av okänd gärningsperson/personer. Anmälan om misshandel upprättas. 

04:05 Olaga intrång, Nordmaling
Polisen beordras till återvinningscentralen i Nordmaling där okänd gärningsperson olovligen ska ha befunnit sig på området. När polisen kommer dit påträffas ingen misstänkt. Anmälan gällande olaga intrång upprättas. 

Övrigt: Under natten har två viltolyckor inrapporterats till polisen. En inträffade vid Bockslidens skidanläggning i Lycksele och en i Sörfors utanför Umeå. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.