Sök
Stäng Meny

25 mars 07.05, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats

18:01 Halmstad, häleri: En person som fått sin cykel stulen har hittat den till salu på Marketplace. Målsägande har stämt träff med ”säljaren” och kontaktar därefter polis. En patrull tar sig till mötesplatsen och ingriper när annonsören, en man i 40-årsåldern, dyker upp. En anmälan gällande häleri upprättas. Mannen misstänks också för narkotikabrott, eget bruk.

19:51 Falkenberg, stöld genom inbrott: En man ringer polisen och uppger att han har haft inbrott i sina företagslokaler. Tjuvarna har klippt upp grindar och tillgripit fälgar. Övervakningsbilder visar att fyra gärningsmän sedan lämnat i östlig riktning. Polis kommer till platsen och påbörjar en sökinsats, bland annat med hjälp av hund. Ingen misstänkt person påträffas, men i en skogsdunge hittas en större mängd stöldgods. Utredningsåtgärder vidtas på platsen och ett fordon tas i beslag. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.