Sök
Stäng Meny

26 mars 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.47 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Keplers Gata i Bergsjön med anledning av att det brinner i ett soprum.
Det visar sig att det brunnit i ett soprum med en viss rökutveckling. Räddningstjänsten vädrar ut och det förelåg ingen spridningsrisk. Polisen skriver en anmälan gällande misstänkt mordbrand.

22.50 Trollhättan, rån
Polis larmas till ICA Maxi,  Överby Köpcenter där en man i 30-årsåldern stulit varor och när väktare ska gripa honom hotar han väktaren med våld. Polis kommer till platsen och mannen kan gripas misstänkt för rån. 

04.04 Göteborg, grov stöld genom inbrott
På Kungsgatan vid Åhléns är det ett okänt antal personer som använder en mörk kombibil som murbräcka för att backa in bilen genom entrén till Åhléns varuhus. Okänt vad som saknas. I entréplanet säljs det bland annat parfymvaror. Tjuvarna lämnar platsen i bilen som använts som murbräcka.

05.23 Härryda, stöld
Vid Härryda centrum är det en kvinna och en man som åker runt i området med bil och stjäl paket som hänger på brevlådor.

05.51 Borås, trafikolycka
Vid Toarpsdal Rydal, Dalsjöfors är det en lastbilschaufför som kör av vägen av okänd anledning. Lastbilen blir liggandes på sidan i diket. Föraren verkar oskadd men chockad.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.