Sök
Stäng Meny

26 mars 07.09, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:03 Knivlagen, Umeå
Polis kontrollerar en man på Universitetsområdet i Umeå. Personen, en man i 25-årsåldern, har en kniv med sig. En anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas och ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

00:08 Trafikolycka, smitning, Umeå
Polis beordras till ett parkeringshus i centrala Umeå med anledning av att ett automatlarm för sprinkler utlösts. Enligt initiala uppgifter har det inträffat en trafikolycka varefter den i nuläget okände föraren lämnat platsen. I samband med olyckan har cirka 15 lampor gått sönder. En anmälan upprättas.

00:56 Brand, Umeå
Polis beordras till Ålidhem med anledning av brand i bil utomhus. Enligt initiala uppgifter har ytterligare två bilar fått lättare skador. Platsen spärras av för senare undersökning. En anmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand. Inledningsvis finns ingen misstänkt.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.