Sök

27 mars 07.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats

00:05 Misshandel, Halmstad
Polis kallades till en adress i Halmstad där en mamma blivit misshandlad av sin son enligt uppgifter till polisen. Sonen ska ha slagit sin mamma med knytnävar och kastat henne i golvet. Polis kunde gripa mannen som även verkade påverkad av någon typ av berusningsmedel. Mannen är i 45-årsåldern och är misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel.   

02:44 Brott mot knivlagen, Hylte
Polis larmades om en man med kniv som strök runt en fastighet på Krykvägen i Hylte. Polis på plats kunde säkra och handfängsla en uppenbart påverkad man 25-årsåldern. Mannen ska även försökt med hjälp av en kniv dyrka upp ett lås till en bostad. Polis på plats hittade en mindre mängd narkotika. Anmälningar om brott mot knivlagen och narkotikabrott har upprättats.  Mannen omhändertogs enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT 47§).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.