Sök

28 mars 07.03, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

01:32 Bengtsfors, rån + stöld genom inbrott: Polisen får samtal om att gods tillgripits i samband med en ungdomsfest i en privatbostad. Två gärningspersoner uppges ha klättrat in genom ett sovrumsfönster och bland annat tagit en mobiltelefon från en ungdom. Polis har varit på plats och hört vittnen samt säkrat eventuell bevisning. En anmälan gällande stöld genom inbrott, grovt brott, upprättas.


04:32 Stenungsund, vårdslöshet i trafik: På E6 i höjd med Norum signalerar en polispatrull åt en bilförare att stanna för kontroll. Denne kör dock vidare och ett kortare efterföljande inleds. Bilen kör av vid Stenungsundsmotet och strax därefter stannar den. Föraren, en man i 55-årsåldern, lämnar fordonet men kan säkras. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.