Sök
Stäng Meny

28 mars 07.04, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:22 Halmstad, vållande till kroppsskada: En patrull stannar vid en trafikolycka på Viktoriagatan. En kvinna i 50-årsåldern har slagit i bakhuvudet samt skadat en arm i samband med en kollision mellan två elscootrar. Skadorna är dock inte av en sådan omfattning att kvinnan är i behov av sjukhusvård. Patrullen skriver en anmälan om vållande till kroppsskada. Misstänkt är föraren av den andra elscootern, en man i 25-årsåldern.

23:16 Halmstad, mordbrand: Räddningstjänsten kontaktar polisen från en släckningsinsats vid en företagsfastighet på Kristinehed. Detta då ägaren har upplyst räddningstjänsten om att det varit inbrott i byggnaden strax innan det började brinna. Branden är släckt omkring klockan 01:40. Polisen har upprättat avspärrningar och en teknisk undersökning kommer att genomföras på platsen. Händelsen rubriceras i nuläget som mordbrand.

23:56 Halmstad, skadegörelse: Polis rycker ut till Stationsgatan efter larm om en brinnande bil. Det finns uppgifter om att ett antal personer rört sig vid bilen strax innan den fattade eld. Bilen blir helt utbränd innan räddningstjänsten lyckas släcka. Ytterligare fyra bilar brandskadas. Polisen har inte påträffat någon misstänkt person. En anmälan om skadegörelse upprättas.

01: 17 Halmstad, olaga intrång: En polispatrull åker fram till en adress på Vallås efter att allmänhet sett misstänkta personer gå in på en förskola. På platsen påträffar man två tjejer i 20-årsåldern samt tre killar. En anmälan gällande olaga intrång upprättas. Misstänkta är de två tjejerna. En av killarna, i övre tonåren, körs till sin hemadress och överlämnas till vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.