Sök

28 mars 07.12, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till torsdag polisområde Värmland.

22.10 Karlstad. Olaga intrång med mera. Man i trettioårsåldern misstänks för olaga intrång i ett förråd tillhörande lägenhet i flerfamiljshus i Karlstad. Mannen blev påkommen och hölls kvar av privatpersoner tills polis kom på plats. Dessa två misstänks i sin tur för misshandel av den för olaga intrång misstänkte.

22.59 Karlstad. Knivlagen. Man i tjugofemårsåldern misstänks för brott mot knivlagen efter förarkontroll i Edsvalla.

01.38 Torsby. Brand. Brand i garage i Ambjörby. I garaget fanns en bil samt en del utrustning. Inga personskador. Anmälan brand utan misstanke om brott.

01.44 Kristinehamn. Rattfylleri. Man i trettiofemårsåldern misstänkt för drograttfylleri. Omhändertagen för kroppsbesiktning.

03.04 Karlstad. Olaga intrång. Man i trettioårsåldern påträffas i garage tillhörande hotell. Mannen saknade behörighet till garaget och misstänks för olaga intrång samt ringa narkotikabrott innehav.

I övrigt rutinärenden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.