Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 28 mars 09.02

28 mars 07.52, Mord/dråp, Katrineholm

Polisen utreder ett misstänkt mord i Katrinheholm.

Vid 18-tiden på onsdagen påträffades en man i 30-årsåldern avliden utomhus i Lasstorp i Katrineholm. Omständigheter på plats gör att polisen inleder en utredning om misstänkt mord.
Ett stort antal utredningsåtgärder har vidtagits under onsdagkvällen och natten mot torsdagen. Det finns personer frihetsberövade, och flera personer har förhörts i ärendet. Det har gjorts tekniska undersökningar och det har också gjorts vissa beslag.
Det återstår ytterligare utredningsåtgärder, och fler förhör ska hållas. Polisen arbetar brett i ärendet med inre och yttre spaning. Förutsättningarna för utredningen är goda, men i nuläget kan inte mer information lämnas.

UPPDATERING 09:00. Det är fyra personer som är frihetsberövade i utredningen. Förhör har hållits och fler ska hållas under dagen. Den tekniska undersökningen av brottsplatsen pågår. Inga skjutvapen har använts, dock andra typer av tillhyggen.

Utredningsläget bedöms ännu vara gott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.