Sök

28 mars 19.22, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av polisen arbete i trafiken under eftermiddagen och kvällen

BJURHOLM

Under eftermiddagen hölls en trafikkontroll på riksväg 92. Fem förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 72 km/timmen på en 60-sträcka. En förare rapporterades också för olovlig körning och böter utfärdades vidare till förare på grund av fordon utan registreringsskylt och felaktig belysning.

LYCKSELE

Strax efter kl 15 avslutades en trafikkontroll på E12 vid Lugnet. Fyra förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

STORUMAN

Under eftermiddagen kontrollerades trafiken vid E12 i Åskilje.

VILHELMINA

Vid 14:30-tiden avslutades en trafikkontroll vid länsväg 1067, Malgomaj. Fyra förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Senare hölls ytterligare en trafikkontroll vid Vojmsjölandet.

VINDELN

Under eftermiddagen hölls en trafikkontroll vid E12, Tallbacken. Fyra förare fick böter. Polisen genomförde också två kontroller av yrkestrafik samt en flygande besiktning av fordon.

Samtidigt hölls en trafikkontroll vid länsväg 363.

ÅSELE

Under kvällen kontrollerades trafiken vid riksväg 90, strax norr om Åsele. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. De hade kört 102 och 104 km/timmen på en 90-väg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.