Sök
Stäng Meny

29 mars 07.50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

00:37 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 50 utanför Hulje, Mjölby, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i mitträcket. När polis anlänt till platsen uppstod misstanke om drograttfylleri, grov olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, fick följa med polis för ytterligare provtagning samt förhör. Ingen person skadades i samband med olyckan däremot kördes cirka 30 meter vajerräcke ner. 

05:02 Polis larmades till centrala Norrköping med anledning av bråk inomhus i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en kvinna i 45-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en man i 55-årsåldern, ska ej ha behövt ambulansvård.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.