Sök
Stäng Meny

29 mars 07.50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

00:16 Polis och hundpatrull larmades till en skola på Krongatan i Eskilstuna med anledning av att en väktare noterat hur två individer försökt stjäla koppar. När polis anlänt till platsen greps två män i 45- respektive 30-årsåldern. Duon är misstänkta för försök till stöld.

00:50 Polis och ambulans larmades till riksväg 56 utanför Tumbo, Eskilstuna, med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört in i mitträcket. När polis anlänt till platsen uppstod misstanke om rattfylleri. Föraren, en man i 40-årsåldern, fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. Det finns inga uppgifter om personskador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolycka med vildsvin samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.