Sök
Stäng Meny

03 mars 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21.17 Borås, våld mot tjänsteman
När en polispatrull ska kontrollera en man i 25-årsåldern på Torpagatan angriper han patrullen och den ena polisen får en skada vid ena ögonbrynet. Mannen omhändertas för fylleri och misstänks för våld mot tjänsteman.

23.31 Göteborg, trafikolycka smitning
På Hjällbo Lillgata blev en kvinna i 50-årsåldern påkörd av en bilist. Bilisten åkte från platsen utan att kontrollera hur det gick med kvinnan. Vittnen ringde ambulans och polis. Kvinnan fördes till Sahlgrenska sjukhuset med hjälp av ambulans, vaken och talbar men med flera skador på bl a armar, ben och huvud. Ingen gripen i nuläget. En förundersökning om vårdslöshet i trafik, grovt vållande till kroppsskada samt smitning har inletts.

03.06 Bengtsfors, brand
I närheten av Skåpafors började det av okänd anledning brinna i en lada/förrådsbyggnad. Tre personer som befann sig på adressen och som försökte släcka branden skadade sig och fick föras till sjukhus. En man i 30-årsåldern fördes till Karlstads sjukhus med allvarliga skador. En man i 25-årsåldern fördes också till Karlstad men ska inte ha lika allvarliga skador. En kvinna i 25-årsåldern fördes till NÄL med rök och brännskador. En förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet har inletts. 

04.15 Göteborg, rån
På Vasagatan blev en man i 18-årsåldern rånad på sin klocka. Två män i 20-årsåldern kom fram till honom och frågade var McDonalds låg och började dansa och sjunga runt honom. I samband med det slet de av hans klocka och sprang från platsen. Inga personskador. Polisen har sökt i området utan resultat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.