Sök

03 mars 07.42, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.58: En patrull kallas till korsningen Köpmangatan och Engelbrektsgatan med anledning av samtal om ett bråk. Polisen kontrollerar flera personer och det skrivs en anmälan om misshandel med två män i 20-årsåldern som målsägare.

23.29: På väster i Örebro kontrolleras en bil och en passagerare får böter för att inte ha haft bälte på sig.

23.50: Det ringer in en anmälare som upptäckt att någon stulit en laddkabel till dennes bil. Misstänkt gärningsman cyklade från platsen och en patrull kan senare få fatt på en man i 35-årsåldern som stämmer in på signalementet. Mannen grips misstänkt för stöld och anhölls senare under natten.

01.02: I centrala Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

02.42: På Länsväg 733 i Garphyttan inträffar en singelolycka med en taxibil som kört ner i diket. Föraren, en man i 65-årsåldern, samt passageraren, en man i 40-årsåldern, har båda förts till sjukhus. Passageraren misstänks ha orsakat olyckan och blir anmäld för vårdslöshet i trafik.

Lindesberg

22.12: I Fellingsbro kontrolleras ett fordon och föraren, en man i 55-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

01.27: En patrull stoppar ett fordon och föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt och blir misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.