Sök
Stäng Meny

03 mars 07.42, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Munkfors

23.23: I centrala Munkfors kontrolleras en man i 20-årsåldern och han blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

02.39: En patrull kallas till en nattklubb i Karlstad med anledning av att en man i 45-årsåldern ska ha tafsat på en kvinna i 20-årsåldern. Mannen blir misstänkt för sexuellt ofredande och blir avlägsnad från platsen.

Arvika

01.35: Ordningsvakter från en nattklubb i centrala Arvika ringer in med anledning av en misstänkt misshandel och att de fått sära på några personer. En man i 25-årsåldern blir anmäld för misshandel av två kvinnor i 20-årsåldern. Ingen person ska ha behövt ambulansvård.

Årjäng

02.09: På E18 stoppas ett fordon för kontroll, föraren försöker springa ifrån polisen men kan stoppas. Mannen som är i 30-årsåldern blir misstänkt för grovt rattfylleri och får lämna blodprov som får visa hur mycket alkohol han haft i blodet.

Under natten har patrullerna även genomfört flera person- och fordonskontroller samt omhändertagit fem person enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Några ungdomar som spelat hög musik från fordon har också avvisats både i Karlstad och Kil.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.