Sök

30 mars 18.30, Övrigt, Norrköping

Lugn allsvensk premiär i Norrköping

 

Den allsvenska fotbollspremiären där hemmalaget IFK Norrköping tog emot gästande Malmö FF på Platinum Cars Arena har avklarats. Totalt sett blev det en lyckad tillställning.

Båda lagens marscher till och från arenan fortlöpte utan större ordningsstörningar. Så gjorde även matchen inne på arenan. Några få personer omhändertogs av olika anledningar.

- Det vi kan konstatera är att vi har ett handfull personer som misstänks för brott mot ordningslagen, säger kommenderingschef Peter Wahlberg.

Polis har under dagen varit på plats med ett antal resurser och har fortlöpande samverkat med arrangören för att säkerställa en lugn och trygg tillställning för alla.

- Vi har haft en god kommunikation med arrangören både inför och under den allmänna sammankomsten, säger kommenderingschefen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.