Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 31 mars 10.07

31 mars 08.23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:01 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till ett uteställe i centrala Skellefteå med anledning av misshandel. Två kvinnor i 20-årsåldern är inblandade, enligt initiala uppgifter är de bekanta med varandra. En anmälan ska upprättas.

03:29 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en snabbmatsrestaurang i centrala Umeå med anledning av bråk. Enligt initiala uppgifter har berusningsgraden varit hög på plats. Polis håller vittnesförhör och en anmälan gällande misshandel ska upprättas. En man omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), han misstänks även för att ha misshandlat en annan man.

04:05 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Anderstorp i Skellefteå med anledning av att en man uppges ha blivit misshandlad av okända personer. Mannen anträffas och han förs till sjukvård med ambulans. Polis åker efter och håller förhör med mannen. En anmälan om misshandel ska upprättas.

04:20 Misshandel, Skellefteå
Polis beordras till Skellefteå centrum med anledning av misshandel. Enligt initiala uppgifter ska okända personer misshandlat två män och därefter lämnat platsen. En anmälan ska upprättas. I samband med att polis arbetar med det här ärendet omhändertas en person med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB).

04:35 Ofredande/förargelse, Umeå
En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att hög musik spelas från en bil på Kronoparken i Umeå.

En viltolycka vid Visjömon, Åsele kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Uppdaterad kl 10:07

01:02 Olaga hot, Skellefteå
Polis griper en man på ett uteställe i Skellefteå. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks ha hotat en annan man. Hotet bedöms vara av sådan art att det finns anledning att anta att den hotade personen kände allvarlig rädsla för sin personliga säkerhet. Mannen förhörs och åklagare beslutar om att anhålla honom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.