Sök
Stäng Meny

05 mars 07.30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

22.09: Ludvika kommun, våld i nära relation
En man i 50-årsåldern grips av polis och senare anhölls av åklagare. Mannen misstänks för misshandel av närstående kvinna. Skadeläge och huruvida målsäganden tvingades söka sjukvård är okänt.

23.04: Leksands kommun, våld i nära relation
Polispatrull upprättar en anmälan gällande misshandel, en man i 45-årsåldern misstänks för att ha utövat en handling som enligt lagens mening är brottslig. Handlingen har bevittnats av ett barn vilket medför att även rubricering barnfridsbrott läggs till anmälan. Mannen är inte frihetsberövad. Skadebild på målsäganden är okänd.

23.09: Avesta centrum, brott mot ordningslagen
Två män i 20–25 årsåldern avfyrar raketer i centrala Avesta. Handlingen är ett brott mot ordningslagen. Polispatrull söker gärningspersoner utan att anträffa någon som stämmer in på signalement.

Övriga ärende som hanterats är av polisiär rutinkaraktär. Det har kontrollerats ett antal person samt fordon. Under natten har det inträffat två viltolyckor, inga personskador har i samband med dessa skadats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.