Sök
Stäng Meny

05 mars 07.52, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

En viltolycka har rapporterats in till polisens ledningscentral. Den har skett på Matforsvägen i Sundsvall. Det finns inga uppgifter om personskador.

02:09, Ånge

En man har slagit sönder en port och en porttelefon, han anmäler själv detta till polisen. Polisen åker till adressen där mannen befinner sig. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

03:28, Härnösand

En verksamhet i centrum larmar om att de kan se ett pågående inbrott via sina övervakningskameror. Polisen åker till platsen, ingen gärningsman fanns kvar. Med hjälp av spår på platsen kan en misstänkt tonårspojke senare påträffas. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

04:47, Högakustenbron, Härnösand

En personbil har kört in i mitträcket, polis och räddningstjänst åker till platsen. Inga personskador finns rapporterade, men bilen behöver bärgas från platsen. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.