Sök

06 mars 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:10, Tibro, allmänfarlig vårdslöshet
En bastu där förbrukningsvaror förvarades började brinna på ett äldreboende. Branden kunde släckas utan att någon person kom till fysisk skada. Bastuns har satts på genom att någon startat bastuaggregatet. Händelsen utreds som allmänfarlig vårdslöshet.

23:05, Göteborg, bedrägeri
En taxichaufför körde en kvinna till ett boende i Kallebäck. Kvinnan sprang från taxin utan att betala. Händelsen utreds som bedrägeri.

00:49, Göteborg, grovt brott mot knivlagen
En man i 30-årsåldern kontrollerades av en polispatrull vid Nordstan i centrala Göteborg. Mannen hade en kniv bland sina tillhörigheter och greps för grovt brott mot knivlagen. Mannen är numera anhållen.

00:02, Trollhättan, misshandel
En granne larmade polisen med anledning av att två personer slogs utanför i trapphuset. På plats grep polisen båda personerna, en kvinna och man i 40-årsåldern. Båda personerna hade vissa skador, men dessa ska vara mindre allvarliga. Detta händelse är inte ett relationsärende.

Övrig info
Detonationerna på Dragspelsgatan uppdateras i separat notis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.