Sök

07 mars 07.44, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn

00.26: En patrull kallas till resecentrum med anledning av att en busschaufför behöver hjälp med att få ut två personer som upplevs påverkade. En kvinna i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern blir misstänkta för ringa narkotikabrott. De får följa med för provtagning och en analys av det får visa om de haft något olagligt i kroppen.

Karlstad

23.22: Det kommer in samtal om att ett flertal ungdomar befinner sig i Tingvallastaden och bråkar med personer som rör sig i området. När polisen kommer till platsen påträffar man en person i övre tonåren som ska ha blivit slagen. Det skrivs en anmälan om misshandel med okänd gärningsperson.

01.41: En person i övre tonåren kommer in till sjukhuset och uppger att denne blivit slagen av några okända personer som också försökt att ta dennes klocka. Det skrivs en anmälan om misshandel och försök till rån. Det finns inga misstänkta.

Kil

01.00: I centrala Kil stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för grov olovlig körning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.