Sök
Stäng Meny

07 mars 11.30, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Västernorrland, resultat efter polisens arbete i trafiken under morgon och förmiddag

HÄRNÖSAND

Under förmiddagen kontrollerades både nykterhet och hastighet i trafiken, vid länsväg 331 i Viksjö. Alla kontrollerade förare var nyktra. Tre fick dock böter på grund av hastighetsöverträdelser och en på grund av fordon med körförbud.

KRAMFORS

Vid 11-tiden avslutades en nykterhetskontroll i centrum, utan några anmärkningar.

Under förmiddagen stoppades en trafikant för kontroll vid Frånö. Bilen visade sig ha användningsförbud och böter utfärdades till ägaren.

SUNDSVALL

Trafikkontroller hölls under förmiddagen i Birsta.

TIMRÅ

Under tidig förmiddag inkom samtal om ett stillastående fordon vid Bergeforsbron. Flera trafikanter uppgavs ha väjt ut i vägen samt blivit tvungna att tvärstanna på grund av detta. Polis ringde upp fordonsägaren och fordonet bärgades en liten stund senare. Böter utfärdades på grund av att varningstriangel inte hade placerats ut på platsen.

Under förmiddagen kontrollerades trafiken på länsväg 681 vid Ljustorp.

ÖRNSKÖLDSVIK

Under morgonen hölls en nykterhetskontroll vid länsväg 352 vid Nyliden, utan några anmärkningar. Under förmiddagen kontrollerades också trafiken vid Hästmarksvägen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.