Sök
Uppdaterad 07 mars 16.37

07 mars 12.40, Brand, Kungsbacka

Det brinner i en byggnad på Tölöleden.

Räddningstjänst och polis larmas till en brand i en bilverkstad. Det ska vara översta våningen på byggnaden som brinner. 

13.02: Branden är släckt, men det är fortfarande rökutveckling så räddningstjänsten jobbar vidare. Det ska inte finnas spridningsrisk. Personal ska vara ute ut byggnaden. Inga uppgifter om personskador. Oklart i nuläget vad som orsakat branden.

16.12: Branden ska ha startat i samband med ett lagningsarbete på bilverkstadens tak. Initialt förelåg risk för att elden skulle sprida sig. Polisen har upprättat en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet, misstänkta är en man i 45-årsåldern samt en man i 55-årsåldern. Männen saknar utbildning för arbetet de utförde, och polisen har därför även skrivit en anmälan om arbetsmiljöbrott. Misstänkt är de båda männens arbetsgivare. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.