Sök
Stäng Meny

07 mars 13.13, Trafikkontroll, Jämtlands län

Bräcke och Östersund, ett urval av polisens arbete i trafiken under morgon och förmiddag

BRÄCKE

Under tidig förmiddag kontrollerades trafiken vid E14 Pilgrimstad. Samtidigt hölls en nykterhetskontroll vid Gällö. Där stoppades en förare och misstanke uppstod om att han var påverkad av narkotika. Provtagning genomfördes, förhör hölls och anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott (eget bruk och innehav) upprättades. Förarens körkort omhändertogs och fordonsnycklarna omhändertogs tillfälligt för att förhindra fortsatt färd.

Senare hölls också en trafikkontroll i centrala Bräcke.

ÖSTERSUND

Under morgonen hölls en trafikkontroll vid Odenskogs industriområde. Samtidigt kontrollerades trafiken vid E14, Rossbolbodarna. Där fick fem förare böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 95 km/timmen på en 80-sträcka.

Under morgonen stoppades också en trafikant i Brunflo. Föraren fick böter på grund av hastighetsöverträdelse samt att han inte anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.