Sök
Stäng Meny

08 mars 07.10, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en lugn natt i länet utan några större händelser. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Rattfylleri, Borlänge kl. 00.16

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika samt att han saknar körkort. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Passageraren i bilen, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika.

Rattfylleri, Smedjebacken kl. 04.24

En bilist har kört in i vajerräcke utefter Rv50 i höjd med Skisshyttan. När polisen kommer till platsen fattar de misstanke om att mannen är påverkad. Bilisten, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik och ringa narkotikabrott. Han får åka med patrullen för provtagning.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat sju personer eller fordon, genomfört en trafikkontroll, hanterat två misstänkta trafikbrott och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.