Sök
Uppdaterad 08 mars 09.52

08 mars 08.00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län.

Försök till mord i Flen

23:43 larmas polis till en adress i Flen med anledning av ett bråk där någon ska ha blivit skadad. Vid platsen ska en inblandad person fått någon form av stickskador i samband med händelsen. När polisen kommer till platsen anträffas den skadade mannen, som sedan förs till sjukhus i ambulans. Det är i nuläget oklart hur pass allvarligt skadeläget är.

Polisen kommer snart i kontakt med misstänkt gärningsman som försvunnit från bostaden efter händelsen. Mannen, som är i 40-årsåldern, kan sedan gripas misstänkt för försök till mord.

Polis har efter händelsen spärrat av brottsplatsen för vidare undersökning. Man arbetar även med informationsinhämtning genom att bland annat höra personer som kan veta mer om händelsen.

Uppdatering 09:45: Den misstänkte har under morgonen anhållits för brottet.

Misshandel i centrala Eskilstuna

00:21 får polisen vetskap om ett pågående bråk utanför en krog i centrala Eskilstuna. Polis kommer till plats där det varit någon form av dispyt. Ingen ska ha skadats allvarligt, men en person kördes till sjukhus för kontroll. En annan person misstänks för misshandel. 


Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden gällande viltolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.