Sök
Stäng Meny

09 mars 07.31, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Misshandel, Örebro kl. 01.29

En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en annan man, även han i 20-årsåldern. Misshandeln har skett i anslutning till en restaurang i centrum. Den misstänkte är avlägsnad från platsen. Det finns ingen information vad gäller skador på den utsatta mannen.

Trafikbrott, Kumla kl. 01.43

En bilist, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för olovlig körning och brukande av falsk urkund efter att ha blivit stoppad av en patrull i Byrsta. Mannen visar upp ett körkort som patrullen tror är falskt.

Misshandel, Örebro kl. 01.53

Tre män i 20-årsåldern är misstänkta för misshandel mot varandra i anslutning till en restaurang i centrum. Det blir anmälningar och motanmälningar gällande misshandel. Det finns ingen information gällande skador på någon av de inblandade.

Misshandel, Örebro kl. 02.21

En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 25-årsåldern och en man i 30-årsåldern. Brottet har skett i anslutning till en restaurang i centrum. Den misstänkta mannen är gripen och en åklagare kommer att fatta beslut om mannen ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte efter att polisen har hållit förhör med honom. Det är oklart vad gäller skador på de utsatta men de har inte åkt med ambulans för vård.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 28 personer eller fordon, hanterat sex personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer och hanterat två viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.