Sök
Stäng Meny

09 mars 07.54, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Åtta personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för narkotikabrott.

22:00, Skellefteå                       

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika. Anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott upprättas.

23:06, Umeå, Centrala stan

Ett antal unga män ska ha förstört inredning inne på en restaurang. Polisen åker till platsen, när man kommer dit är männen inte längre kvar. Polisen håller förhör med vittnen och dokumenterar platsen. Anmälan gällande ringa skadegörelse upprättas.

23:49, Vännäs

En kvinna larmar polisen om att en man ska ha blottat sig framför henne. Händelsen ska ha skett utomhus. Polisen åker till platsen, mannen är inte längre kvar. Man pratar med kvinnan och andra personer på platsen. Anmälan gällande sexuellt ofredande upprättas.

01:35, Umeå

Polisen stoppar en man i 20-årsåldern som man misstänker är påverkad av narkotika. Anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.