Sök
Stäng Meny

09 mars 07.55, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

En person har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

00:20, Kiruna

Polisen uppmärksammas på ett en man och en kvinna bråkar i sitt hem. De inblandade har en relation med varandra. Polisen åker till platsen och påträffar mannen och kvinnan. En anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas. Det upprättas även en anmälan gällande barnfridsbrott.

03:13, Luleå

Polisen stoppar en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för rattfylleri, anmälan upprättas. Polisen omhändertar mannens körkort och bilnycklar.

03:41, Boden

En taxichaufför kontaktar polisen angående en kund som inte vill betala för sin resa. Polisen åker till platsen. Taxikunden, en man i 20-årsåldern, misstänks för bedrägeri-smitningsbrott. Anmälan upprättas.

03:51, Luleå

En man larmar polisen om att hans bil nyss har blivit stulen. Polisen åker ut och lyckas påträffa bilen en bit bort. I närheten finns också två män i 20-årsåldern, de misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.