Sök
Stäng Meny

09 mars 08.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagen presstalesperson är på plats

23:26 Allmänfarlig vårdslöshet, Göteborg
En containerbrand på August Barks gata i Göteborg ledde till att polis ryckte ut till platsen. Branden släcktes av räddningstjänsten, dock misstänks branden vara anlagd och en anmälan upprättades av polis. Polisen har ingen misstänkt i nuläget.    

00:30 Skadegörelse genom brand, Borås
En bil sattes i brand på Billdalsgatan i Borås. Polis och räddningstjänst skickades till platsen. Enligt uppgifter till polisen ska en person setts lämna platsen i samband med branden. Polis sökte i området med hundpatrull efter personen utan att hitta denne. en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades då det var tydligt för polispatrull att branden var anlagd.  

00:46 Sexuellt ofredande, våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, Göteborg
Vakter grep en man på en restaurang på Andra Långgatan då han misstänks sexuellt ofredat en annan gäst. Mannen som aggressiv fick beläggas med handfängsel. Polis på plats tog över gripandet och mannen var då våldsam mot polispatrullen och en polisman blev sparkad på benet, Polismannen blev lindrigt skadad. Mannen som var gripen fördes till polisstation och anmälan upprättades om Sexuellt ofredande, våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd.  
 
03:46 Skadegörelse genom brand, Färgelanda
En personbil Mjölnerrudsvägen i Färgelanda hittades övertänd på en parkering. Polis på platsen tog upp en anmälan om skadegörelse genom brand, ingen gripen i nuläget. 

 


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.