Sök
Stäng Meny

Renovering av receptionen i Kungsbacka

Ett pass i en hand

I höst kommer det att göras en omfattande renovering av receptionen i Kungsbacka.

Detta innebär bland annat att alla resehandlingar som beställts för utlämning i receptionen i Kungsbacka måste hämtas senast den 31 augusti. De resehandlingar som inte hämtats ut innan den 31 augusti flyttas till Mölndals polisstation och får hämtas där.

Du kan ansöka om pass och nationellt id-kort i vår reception fram till den 31 augusti. Beställer du resehandlingar i Kungsbacka mellan 21 augusti och 31 augusti väljer du själv vilken polisstation du vill hämta dem på.

Bra att veta:

  • Den 1 september stänger receptionen i Kungsbacka för renovering, den kommer att vara stängd fram till den 29 oktober.
  • För service såsom anmälningar, hittegods, inlämning av vapen, provisoriska nummerskyltar och tillstånd hänvisar vi till polisen.se, telefon 114 14 eller till andra polisstationer – de närmaste är i Mölndal och Varberg.

Resehandlingar som inte hämtats ut

Vi har resehandlingar liggande som inte hämtats ut. Extra viktigt för dig som ansökt om pass eller nationellt id-kort i receptionen i Kungsbacka att hämta det så snart som möjligt men absolut senast den 31 augusti. Efter det flyttas alla resehandlingar och du får istället hämta på Mölndals polisstation. Tänk på att en resehandling som inte hämtats ut makuleras efter en viss tid.