Sök

17 april 11.53, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

07:45 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes på länsväg 531 i höjd med Bergsboda, Umeå kommun.

08:14 En nykterhetskontroll utfördes på Studentvägen på Sofiehem i Umeå. Totalt kontrollerades 17 förare och samtliga var utan anmärkningar.

08:30 På Östteg i Umeå utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare på grund av att bilen som kördes hade körförbud.

08:36 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes på Skolgatan i Vilhelmina. Alla kontrollerade var utan anmärkningar.

08:41 På Östteg i Umeå utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare som använde handhållen mobiltelefon under färd.

09:11 Alla som passerade trafikkontrollen på E45 vid Häggås, Dorotea kommun, höll hastighetsgränsen. Inga anmärkningar rapporteras därifrån.

09:43 På länsväg 512 vid Skravelsjö, Umeå kommun, utfärdades fyra ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 102 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.