Sök

22 april 19.23, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat från kontroller i trafiken i dag.

13:05 I Burträsk stoppades och kontrollerades en personbil vars förare misstänktes vara påverkad av narkotika. Föraren fick följa med för provtagning och resultatet får visa om brott begåtts. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, ska upprättas och körkortet omhändertogs.

14:15 På länsväg 791 i Bastuträsk, Norsjö kommun, utfärdades en ordningsbot (böter) på grund av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 87 kilometer i timmen på en 70-sträcka.

14:19 I Robertsfors kontrollerades en personbil vars förare har återkallat körkort. Misstanke om grov olovlig körning uppstod, förhör hölls och en anmälan ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

15:09 På länsväg 805 i trakten av Finnfors, Skellefteå kommun, stoppades och kontrollerades en personbil. Föraren misstänktes vara påverkad av alkohol och provtagning utfördes. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

15:55 På E4 i trakten av Djäkneboda, Robertsfors kommun, utfärdades en ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 118 kilometer i timmen på en 110-sträcka.

15:58 Det finns inga anmärkningar noterade vid en kontroll på Sörböle, Skellefteå.

17:14 På E4 vid Grimsmark/Skäran, Robertsfors, utfärdades en ordningsbot på grund av fortkörning. Hastigheten uppmättes till 94 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

18:05 På E4 i trakten av Sikeå, Robertsfors, utfärdades en ordningsbot till en personbilsförare på grund av att fordonets registreringsskylt är skadad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.