Sök

26 april 13.39, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

07:28 På E4 vid Stöcksjö utanför Umeå utfärdades 14 ordningsböter och omhändertogs ett körkort med anledning av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 150 kilometer i timmen på en 110-väg.

07:44 På Storkågevägen i Kåge, Skellefteå kommun, utfärdades fyra ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

08:06 På E4 i höjd med Kåge, Skellefteå kommun, utfärdades sex ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Där stoppas och kontrolleras också en personbil vars förare misstänks vara påverkad av narkotika. Föraren får följa med för provtagning och resultatet får visa om brott begåtts. En anmälan gällande hastighetsöverträdelse och misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, ska upprättas.

09:34 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen på Blå vägen i höjd med Bergsboda, Umeå.

09:54 Cirka 15 förare passerade nykterhetskontrollen på Tegelbruksvägen på Bergsboda, Umeå, och samtliga var utan anmärkningar.

10:54 På Bockholmsvägen, Tuvan, Skellefteå, utfärdades tre ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 83 kilometer i timmen.

11:58 Det finns inga anmärkningar noterade vid nykterhetskontrollen som utfördes på Elitvägen i Lycksele.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.