Sök

29 augusti 18.42, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat från trafikkontroller.

14:20 I Lycksele stoppades och kontrollerades ett terrängfordon. Föraren saknade behörighet att köra det och misstanke om olovlig körning uppstod. En anmälan ska upprättas. Ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

15:14 På Häradsvägen i Vindeln utfärdades sju ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 66 kilometer i timmen på en 50-sträcka.

15:38 På länsväg 363 vid Överrödå, Vindelns kommun, utfärdades två ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 109 kilometer i timmen på en 100-sträcka.

16:29 På länsväg 363 vid Rödånäs, Umeå kommun, utfärdades sex ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 94 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

17:26 På länsväg 661 vid Rödånäs utfärdades sex ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 77 kilometer i timmen på en 50-sträcka.

Polisen ansvarar för att förebygga, förhindra och upptäcka brott som sker i vägtrafikmiljön. Om du håller hastigheten, kan du rädda liv.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.