Sök

15 februari 07.21, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Viltolycka, Hagfors
00.27. Två bilister är inblandade i en viltolycka då en älg tagit sig upp på vägbanan riksväg 62 i höjd med Norra Råda. En kvinna i 25-årsåldern avfördes med ambulans, skadeläget är oklart. Båda bilarna bärgades från platsen. Det finns ingen misstanke om brott.

Rattfylleri, Forshaga
02.26. En manlig bilist i 60-årsåldern stoppas på länsväg 728 i Skived för en kontroll. Föraren saknar körkort och uppvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. I samband med husrannsakan i bilen anträffas ett föremål som faller under knivlagen. Bilen tas i beslag på grund av upprepad brottslighet och mannen är nu misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, narkotikabrott eget bruk, grov olovlig körning samt brott mot knivlagen.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga andra grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.