Sök

23 maj 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02:20 Mariestad, stöld genom inbrott
Två gärningspersoner har brutit sig in på ett café/restaurang på Österlånggatan genom att krossa en ruta. Väktare och polis kommer fram till platsen. Inga gärningspersoner kvar. De ska bland annat stulit spritflaskor, enligt uppgift. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

00:12 Mark, mordbrand
Vi får larm via SOS om att en husbil brinner i Torestorp. Den står parkerad några meter från en lada. Dock inga djur i ladan. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om mordbrand är upprättad.

23:21 Borås, försök till stöld genom inbrott
Vi får larm om ett pågående inbrott. En gärningsperson försöker ta sig in i en bostad. Polis kommer till platsen. Gärningspersonen är inte kvar, men en fönsterruta är krossad och det finns brytmärken på dörren. Polis söker i området med hund, men utan att hitta någon gärningsperson. En anmälan om försök till stöld genom inbrott är upprättad.

22:15 Alingsås, misshandel
Vi får larm om att en kvinna och en man bråkar ombord ett tåg på väg mot Stockholm. Polis möter upp i Alingsås. Mannen grips misstänkt för misshandel, olaga hot samt narkotikabrott eget bruk. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.