Sök

04 maj 11.44, Trafikkontroll, Norrbottens län

Norrbotten, resultat från trafikkontroller.

08:18 På länsväg 403 vid Kaunisjoensuu, Pajala kommun, blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument. Ytterligare provtagning utförs och förhör hålls. Anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas.

08:19 På Storgatan i Haparanda centrum blåser 26 förare i polisens sållningsinstrument och alla är utan anmärkningar. En ordningsbot (böter) utfärdas på grund av att bilbälte inte används och en ordningsbot utfärdas på grund av att last ej var säkrad.

09:05 På riksväg 99 i Haparanda utfärdas en ordningsbot till en förare som kör med ett tillkopplat släp som har körförbud.

09:22 På E10 vid Svappavaara, Kiruna kommun, utfärdas en ordningsbot till en förare på grund av att ett tillkopplat släp har körförbud.

10:17 Vid en kontroll på Krannigatan i Haparanda blåser 22 förare i polisens sållningsinstrument och alla är utan anmärkningar. Två ordningsböter utfärdas på grund av att bilbälte inte används.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.