Sök

09 maj 07.44, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:24 Misshandel, Piteå
Polis åker till centrala Piteå med anledning av uppgifter om bråk på Hamngatan. Två tonåringar anträffas, de är målsägande och det tas upp anmälan gällande ringa misshandel och försök till misshandel. Inga misstänkta personer är kvar på plats. Tonåringarnas vårdnadshavare informeras.

01:26 Stöld, Haparanda
Polis åker till Marielund i Haparanda på grund av uppgifter om att det slangas diesel ur en lastbil och att personer sprungit från platsen. Polis fotodokumenterar på platsen och personer som passerar kontrolleras En anmälan gällande stöld upprättas.

Under natten grips en man i Luleå kommun misstänkt för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen, som är i 45-årsåldern, ska förhöras och åklagare kontaktas för att besluta om han ska anhållas eller inte. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt uppsöka akutsjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.