Sök

09 maj 14.10, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, resultat från trafikkontroller i dag.

07:54 På E4 i höjd med Byske, Skellefteå kommun, kontrollerades hastighet och nykterhet. Totalt kontrollerades tio fordon. En ordningsbot (böter) utfärdades på grund av hastighetsöverträdelse.

09:10 På E4 i höjd med Brattfors, Nordmalings kommun, utfärdades tre ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser och ordningsbot på grund av osäkrad last.

09:33 På E4 Viktoriabron i Skellefteå passerade 100 förare nykterhetskontrollen och alla var utan anmärkningar. Från platsen rapporteras att en ordningsbot utfärdades på grund av hastighetsöverträdelse samt olovlig körning och tillåtande av olovlig körning.

09:45 På länsväg 557 vid Ytterrissjö/Lakasjö, Åsele kommun, kontrollerades hastighet och nykterhet. De fyra fordon som passerade var utan anmärkningar.

11:01 Det finns inga anmärkningar noterade vid kontrollen som utfördes på länsväg 580 vid Fredrika, Åsele kommun.

12:41 På Torsgatan i Skellefteå passerade 50 förare en nykterhetskontroll och alla var utan anmärkningar. En ordningsbot utfärdades vid kontrollen.

13:29 På Bofinksvägen i Umeå utfärdades två ordningsböter på grund av hastighetsöverträdelser.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.