Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 20 mars 17.25

20 mars 05.46, Brand, Sorsele

Sorsele, larm om brand i byggnad.

Enligt initiala uppgifter är det en fullt utvecklad brand i en villa och räddningstjänst och ambulans är på plats.

Polis beordras till platsen och arbetar med ärendet.

Uppdaterad klockan 12:50:

En person är anträffad avliden, men är inte identifierad än. Anhöriga till den person som antas ha befunnit sig på adressen och avlidit är underrättade om det som hänt.

Polisen arbetar vidare med ärendet. Det är oklart hur branden har uppstått och en förundersökning inleds, inledningsvis är rubriceringen mordbrand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Platsen spärras av och när det är möjligt kommer polisens tekniker att undersöka brandplatsen. Det kommer även att utföras en rättsmedicinsk undersökning av den avlidne.

Uppdatering klockan 17:25:

Ytterligare en person har anträffats avliden. Inte heller denna person har kunnat identifieras ännu. Utifrån vittnesuppgifter har polisen dock en trolig identitet på vem personen är, och den personens anhöriga är underrättade.

Polisen arbetar vidare med att utreda branden. Det kommer att utföras en rättsmedicinsk undersökning även av den andra avlidna personen. Det finns fortfarande ingen misstänkt i ärendet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.