Bahman Fattah och Kamil Hama Saeed Hussain, mördade i Önneslöv 2010

Har du information eller tips om vad som kan ha hänt i samband med mordet på Bahman Fattah och Kamil Hama Saeed Hussain onsdagen den 6 januari 2010? Om du själv har gjort iakttagelser eller fått information på annat sätt, kontakta polisen.

Bahman Fattah och Kamil Hama Saeed Hussain

Faktauppgifter

Namn och ålder: Bahman Fattah, man, 25 år och Kamil Hama Saeed Hussain, man, 42 år.
Brottstid: Onsdagen den 6 januari 2010 mellan klockan 19:50-22:50.
Brotts- eller anträffandeplats: Önneslöv i Skåne/Getinge i Halland.
Diarienummer: 1200-K9253-10.

Ärendet

Onsdagen den 6 januari klockan 22:50 larmades räddningstjänsten till en bro över E6 vid Getinge i Halland med anledning av en bilbrand. I samband med släckningsarbetet anträffades två döda personer i bilens bagageutrymme och polis larmades till platsen.

Under utredningens gång har det framkommit information som gör att polisen misstänker att mordet på Bahman och hans morbror Kamil skett i Önneslöv i Skåne.

Det sista kända livstecknet från dem är ett utgående telefonsamtal från Bahman tidigare samma dag, den 6 januari, klockan 19:50. Det finns anledning för polisen att tro att morden skett i nära anslutning till detta samtal och att branden anlagts efter deras död.

Kontakta polisen

Polisen behöver hjälp med att lösa mordet på Bahman Fattah och Kamil Hama Saeed Hussain. Har du information kontakta oss!
E-post: kalla.fall-region.syd@polisen.se
Tipsformulär: Tips till polisen i polisregion Syd.
Telefon: 114 14, be om att få prata med Polisens Kontaktcenter (PKC) om kalla fall i polisregion Syd.

 

Kalla fall
Regionala utredningsenheten
Polisregion Syd