Sök

Kontakta registrator i polisregion Syd

Ditt meddelande skickas till en central adress i polisregion Syd. I polisregion Syd ingår Blekinge, Kalmar, Kronobergs och Skåne län.

Meddelandet behandlas av registrator kontorstid helgfria vardagar. Vid akuta ärenden ska du alltid ringa 112.

Du kan också kontakta oss på följande postadress:

Polismyndigheten
Region Syd
205 90 Malmö

Kryptering, allmän handling och sekretess

Formuläret är krypterat. Det betyder att ingen utomstående kan bevaka vad du mejlar till polisen via formuläret, endast polisen kan se det. Krypteringsnivån beror på hur modern webbläsare du har.

När polisen har tagit emot ditt mejl blir det allmän handling. Det betyder att mejlet kan lämnas ut på begäran förutsatt att det inte innehåller sekretessbelagda uppgifter.

Personuppgifter på webbplatsen

Allmän handling

Kontaktformulär polisregion Syd

Bifogad fil 1
Bifogad fil 2
Bifogad fil 3
Bifogad fil 4

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter