Kontakta registrator i polisregion Syd

Ditt meddelande skickas till en central adress i polisregion Syd. I region Syd ingår: Blekinge, Kalmar, Kronobergs och Skåne län.

Meddelandet behandlas av registrator kontorstid helgfria vardagar. Vid akuta ärenden ska du alltid ringa 112.

Du kan också kontakta oss på följande postadress:

Polismyndigheten
Region Syd
205 90 Malmö

Kontaktformulär polisregion Syd

Du kan ladda upp högst 4 filer som tillsammans kan vara max 10 Mb. Har du problem att ladda upp dina filer kan du skicka ditt ärende via e-post till registrator.syd@polisen.se istället.

Bifogad fil1
Bifogad fil2
Bifogad fil3
Bifogad fil4

När polisen har tagit emot ditt mejl är det en allmän handling. Det betyder att meddelandet kan lämnas ut på begäran förutsatt att det inte innehåller sekretessbelagda uppgifter.

Slå på JavaScript

Du verkar inte tillåta att JavaScript används i din webbläsare. För att kunna använda alla funktioner på webbplatsen behöver du tillåta att JavaScript används i webbläsaren.

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning och annan tillämplig lagstiftning. Uppgifterna behövs för att handlägga ditt ärende, vilket är en del av polisens myndighetsutövning.

Dina personuppgifter kommer bara att sparas så länge de behövs för ändamålen med behandlingen. Uppgifter som ingår i allmänna handlingar ska dock tas om hand för arkivering och kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Dina rättigheter vid behandling av personuppgifter