Sök

Julian Wysoczanski, mördad i Ystad 2001

Har du information eller tips om vad som kan ha hänt i samband med mordet på Julian Wysoczanski i Rögla utanför Ystad i juli 2001? Om du själv har gjort iakttagelser eller fått information på annat sätt, kontakta polisen.

Julian Wysoczanski

Faktauppgifter

Namn och ålder: Julian Wysoczanski, man, 53 år.
Brottstid: Anträffades onsdag den 25 juli 2001.
Brotts- eller anträffandeplats: Rögla Byaväg i Ystad, Skåne.
Diarienummer: 1200-K89850-01.

Ärendet

En kamrat till Julian Wysoczanski tog på eftermiddagen tisdagen den 17 juli 2001 kontakt med polisen i Ystad. Julians kamrat hade tidigare samma dag varit på Julians gård i Rögla utanför Ystad. Kamraten blev orolig då fönster och dörrar till huset stod öppna och Julian saknades.

Vid kontakt med en del grannar till Julian framkom det att ingen hade sett till honom den senaste veckan. Det fanns även iakttagelser från flertalet grannar angående att någon eldat på Julians gård och att de känt en illaluktande lukt i samband med detta.

När polisen den 25 juli utförde en kriminalteknisk undersökning på gården i Rögla anträffades flera brandplatser, vid en av dessa hittades ett antal benrester som sedan konstaterades tillhöra Julian.

Det sista kända livstecknet från Julian Wysoczanski är fredagen den 6 juli då flera grannar uppgett att de sett honom på sin gård.

Kontakta polisen

Polisen behöver hjälp med att lösa mordet på Julian Wysoczanski. Har du information kontakta oss!
E-post: kalla.fall-region.syd@polisen.se
Tipsformulär: Polisen i polisregion Syd
Telefon: 114 14, be om att få prata med Polisens Kontaktcenter (PKC) om kalla fall i polisregion Syd.

 

Kalla fall
Regionala utredningsenheten
Polisregion Syd