Sök

Knut Nilsson, mördad i Kastberga 2008

Har du information eller tips om vad som kan ha hänt i samband med mordet på Knut Nilsson veckan efter pingsthelgen 2008? Om du själv har gjort iakttagelser eller fått information på annat sätt, kontakta polisen.

Bild 1/2
Knut Nilsson, mördad i Kastberga 2008.
Bild 1/2
Kartbild över området utanför Eslöv, Kastberga markerat.

Faktauppgifter 

Namn och ålder: Knut Nilsson, 70 år
Brottstid:
Måndagen 12 maj -  fredagen 16 maj 2008
Brotts-eller anträffandeplats:
Kastberga 801 utanför Eslöv
Diarienummer:
1200-K70318-08

Ärendet

Veckan efter pingsthelgen 2008 noterar Knuts grannar att de inte sett till honom på några dagar. De eftersöker Knut i hans hem och ser att tidningen inte tagits in sedan tisdagen. Inne i huset finner de honom bunden i köket och till synes livlös. Tillkallad ambulans och läkare konstaterar på plats att Knut är död. Polis anländer strax efter och det konstateras att Knut blivit bragd om livet.

En person blev senare dömd för mordet på Knut till tio års fängelse medan en annan person blev friad i domstol. Polisen begärde resning 2019 efter att nya uppgifter hade tillkommit gällande den person som friades i första förhandlingen, men denne blev åter frikänd. Två andra personer har också varit misstänkta för händelsen. Även dessa blev friade i domstol.

Polisen behöver hjälp med att lösa omständigheterna kring Knuts död. Har du information eller tips om vad som kan ha hänt i Kastberga? Om du själv har gjort iakttagelser eller fått information på annat sätt, vänligen kontakta polisen.

Kontakta polisen

Polisen behöver hjälp att lösa mordet på Knut. Har du information kontakta oss. 

E-post: kalla.fall-region.syd@polisen.se
Tipsformulär: Tips till polisen via webbformulär
Telefon: 114 14. Be att få prata med polisens kontaktcenter (PKC) om kalla fall i polisregion Syd.

Följ oss på facebook - Polisen Kalla Fall

Kalla fall 
Regional utredningsenhet
Polisregion Syd